English  |  Srpski  |  Hrvatski

Provera e-mail adrese

Ovde možete besplatno da proverite ispravnost e-mail adrese. Sistem će pored klasične provere ispravnosti adrese (kao što je ime@domen.com) proveriti i istinsku dostupnost.

  PROVERI E-MAIL

Ispravnost e-mail adrese

X

E-mail marketing saveti

Email marketing je oblik direktnog marketinga kao sredstva za komunikaciju sa velikim brojem korisnika. U širem smislu, svaki e-mail poslat potencijalnoj ili trenutnoj mušteriji može se smatrati e-mail marketingom.

Ukoliko se ispravno usmeri i sklopi, e-marketing vam može pomoći da dostavite prave sadržaje na pravu adresu u pravom trenutku. Možda su najbolji primeri kompanije kao što je Microsoft, koji šalje oko 20 miliona mailova mesečno. Ukoliko niste sigurni kako da to uradite kako treba, evo nekih osnovnih saveta.   
  • Tražite dozvolu. Bez dozvole primaoca (što znači da je svaki primaoc prihvatio da prima vaše poruke), žalbe na spam će povećati šansu da vaše poruke ne stignu na pravu adresu, a ljudi će početi da ignorišu takve poruke - ili još gore, da se potpuno isključe sa vaše liste.  Dozvolu nije teško dobiti, ponudite nešto zauzvrat.
  • Omogućite lako ispisivanje sa liste. Kada primaoci više ne žele da primaju vaše poruke, omogućite im to. Link za odjavljivanje učinite vidljivim, jer je jedan primalac manje bolji nego jedna žalba više. 
  • Naslovite poruku jasno. Kada e-mail pristigne u inbox, obično imate samo pola sekunde da im privučete pažnju. Nakon toga, poruku će ili obrisati ili ignorisati. Probajte da u naslovu istaknete korist koju primalac može očekivati.  Na primer, umesto da naslovite poruku ‘ImeFirme Newsletter broj #1′, koristite ‘ImeFirme Newsletter: 10 Saveta za finansijsku nezavisnost’
 

 

pisamce