English  |  Srpski  |  Hrvatski

Provjera e-mail adrese

Ovdje možete besplatno provjeriti ispravnost e-mail adrese. Sustav će pored klasične provjere ispravnosti adrese (kao što je ime@domena.com) provjeriti i istinsku dostupnost.

  PROVJERI E-MAIL

Ispravnost e-mail adrese

X

E-mail marketing savjeti

Email marketing je oblik direktnog marketinga kao sredstva za komunikaciju sa velikim brojem korisnika. U širem smislu, svaki e-mail poslat potencijalnom ili trenutnom klijentu može se smatrati e-mail marketingom.

Ukoliko se ispravno usmjeri i sklopi, e-marketing vam može pomoći u dostavljanju pravih sadržaja na pravu adresu u pravom trenutku. Možda su najbolji primjeri kompanije poput Microsofta, koji šalje oko 20 milijuna e-mailova mjesečno. Ukoliko niste sigurni kako to valjano napraviti, evo nekih osnovnih savjeta.   
  • Tražite dozvolu. Bez dozvole primatelja (što znači da je svaki primatelj prihvatio primati vaše poruke), žalbe na spam će povećati šansu da vaše poruke ne stignu na pravu adresu, a ljudi će početi ignorirati takve poruke - ili još gore, potpuno se isključiti sa vaše liste.  Dozvolu nije teško dobiti, ponudite nešto zauzvrat.
  • Omogućite lako ispisivanje sa liste. Kada primatelji više ne žele primati vaše poruke, omogućite im to. Link za odjavljivanje učinite vidljivim, jer je jedan primatelj manje bolji nego jedna žalba više. 
  • Naslovite poruku jasno. Kada e-mail pristigne u inbox, obično imate samo pola sekunde za privući im pažnju. Nakon toga, poruku će ili obrisati ili ignorirati. Probajte da u naslovu istaknuti korist koju primatelj može očekivati.  Na primjer, umjesto da naslovite poruku ‘ImeFirme Newsletter broj #1′, koristite ‘ImeFirme Newsletter: 10 Savjeta za financijsku neovisnost’
 

 

pisamce