English  |  Srpski  |  Hrvatski

Provjera e-mail adrese

Ovdje možete besplatno provjeriti ispravnost e-mail adrese. Sustav će pored klasične provjere ispravnosti adrese (kao što je ime@domena.com) provjeriti i istinsku dostupnost.

  PROVJERI E-MAIL

Ispravnost e-mail adrese

X

Dizajn, Hosting i Mailer

Sa ProSend-om, možete upravljati svojim kontaktima i newsleterima.

E-mail marketing platforma

ProSend je intuitivna, online platforma koji vam omogućava lako kreiranje, upravljanje, slanje i praćenje newslettera za neograničen broj klijenata.

ŠALJITE E-MAILOVE PROFESIONALNO!

Uređivanje Kontakata

ProSend Vam omogućava nekoliko metoda za unošenje kontakata i drugih podataka.

Intuitivni alat za unošenje kontakata vam omogućava uvoz kontakata putem tekstualnog fajla (CSV) ili Excel fajla sa odgovarajućim brojem kolona podataka.

Kreiranje & Podešavanje

ProSend sadrži i HTML Editor koji je jednostavan za uporabu. Iskusniji dizajneri mogu koristiti napredne alate ili jednostavno uvesti svoj dizajn iz fajla.

Na raspolaganju su Vam mnogobrojni šabloni poruka, koji olakšavaju slanje newslettera

Slanje

Prosend osigurava da svi e-mailovi budu dostavljeni i automatski provjerava ispravnost adresa Vaših klijenata.

ProSend Vam omogućava i da šaljete vaše unapred napravljene e-mail kampanje sa bilo kog računara, jednostavnim slanjem aktivirajućeg e-m

Praćenje

Prosend uključuje i alate koji su osmišljeni da Vam pomognu u analizi Vaših e-mail kampanja.

ProSend Vam također omogućava provjeru na koje adrese je newsletter stigao, a na koje ne (provjera bouncea).VIŠE DETALJA CJENIK

Mailer

Intuitivna, online platforma koji vam omogućava lako kreiranje, upravljanje, slanje i praćenje newslettera za neograničen broj klijenata.

Detaljnije

Dizajn

Dizajniramo uz pomoć vaše vizije. Naš tim dizajnera pomoćiće vam da kreirate vaše internet stranice profesionalno i brzo.

Detaljnije

pisamce

E-mail marketing savjeti

E-mail marketing je idealan kada želite privući nove klijente. Veoma je jeftin i daje vam mogućnost da na efektivan način, u razgovoru sa čitateljima proširite svoj brend. Ovdje možete pronaći neke savjete za kreiranje efektnih e-mail kampanja.

Detaljnije